2009. július 28., kedd

Kósza gondolatok

Nagyon nem jó ez így ahogy most van. Egyszerűen elképesztrő h ennyi utánna járás és telefonálgatás után sem tudtunk semmi melót keríteni. Kellet volna az a kis mani h azért nagyobb anyagi magabiztossággal lehessen nekivágni a GT-nek. Meg persze azis egy elég fontos szempont amit mindenkitől olvasok twitteren, hogy nem csak úgy a nagy semmittevés közepette dögleni otthon. Én is ezt csinálom sajnos, éppen a tegnapi napomat egy kis kosarazás feldobta de egyébként itt sem történik semmi és ez így nem jó. Voltak terveink a nyárra még mielött el nem kezdődött, de hát mint mindennek a megvalósításához, ehez egy kis anyagi alap kellet volna, csak hát ezzel jelen állapotban senki sem rendelkezik. Ez eredményezi azt h most mindenki otthon - szanaszét szórva az országban - unatkozik és éppen a saját családja és otthona nyügeit emésztgeti. Nem is nagyon tudnám h mit kezdjek most magammal ha nem lenne a Narancsvidék 4 évada leszedve. Ebből már az elsőt ki is pipáltam és nagyon tetszett. Most még nincs annyira ihletem h részeleten "papirra" vessem a véleményemet de hamarosan sort kerítek erre is egy igen terjedelmes post formájában. Sok dologra szeretnék kitérni és hasonlóan a Chuck kritikához itt is minden szempontból szeretném leírni a véleményem. Csak hát ez a semmittevés nem éppen serkentőleg hat az alkotómunkára. Idő az volna bőven csak ez a punnyadt és unott légkör nem éppen a legösztönzöbb és nem a legjobb táptalaja a kreatív és építő gondolatoknak.

A photoshopos munkáim is darabban hevernek a winyón. Ezek közül többről is tettem már említést de egyszerűen nem vesz rá a lélek h nekiálljak. Meglepő módon engem is mindig akkor kap el az alkotó szellem amikor nincs rá időm, amikor lenne akkor nem megy semmi. Így meg neki állni most olyan lenne az egész mint egy nagy f*sszal .... ( tudjátok tovább a "költő megmondta"). Tehát ez a dolog is szünetel egyelőre. Ezek után egyre jobban gondolkodom h nekem is el kellene vinni a szervízbe a notit mert azt a proci hűtöt csak ki kellene cserélni mert ha továbbra is ezen a hőfokon döcög a gép, az jelentősen rontani fogja az processzor élettartamát. Ezen felül ugye ha meg netán kijönne a füst a prociból akkor nem is lesz hajlandó müködni. Szóval az értékes proci müködtető füst maradjon csak benn.

Máskor rengeteg mondani valóm szokott lenni ez igazából most sincs másképp csak most éppen elég kevés partnert találok beszélgetésre. A jelen helyzetben a barátaim szinte teljes része a lakóhelyemtől jelentős távolságra tartózkodik mint már azt említettem, szal max msn-en lenne lehetőség kommunikálni, de most még ott sem találok olyan embereket akikkel egy egész délutánt esetleg vagy csak egy felet is el tudnék beszélgetni. Azt a pár napot kellene állandósítani amit debrecenben csináltunk a múlt héten, csak a csajokkal kiegészülve.

Ezen dolog kapcsán vetette fel Viktor h esetleg lemehetnénk hozzá és akkor csinálnánk ott vmit közösen, mondjuk egy strand vagy vmi. Ez már csak azért is lenne most nagyon jó, mert ott jóeséllyel láthatnánk elegendő mennyiségű bikinis lányokat,

itt már azért talán elfogadható az 1 négyzetméterre eső bikinis lányok száma de csak talán :)

ami azért egy ösztönző indoknak nem rossz. Ez sztem nagyon jó ötlet és teljes mértékben támogatom csak nem szeretnék senkinél sem láb alatt lenni. Most kísérleti stádiumban van a dolog utánna kérdezünk h mit hogyan lehet és akkor majd ha olyan megyünk ide vagy oda. Én is szivesen mondanám a többieknek h jöjjenek ide csak hát az most nem annyira megoldható bizonyos okokból. Az időpont most nem annyira alkalmas, a benfentesek tudják h miért és meg is értik remélem. Helyünk lenne, tehát itt is kivitelezhető lenne csakhát sajnos most mégsem.



Így hát egyelőre nem marad más mint h a bikinis csajokat és a tengerpartot csak a képenyőn keresztül élvezhetem a Narancsvidékben. Jó kis California-i tengerpart...
Vissza is térek a sorozat folytatásához csak gondoltam írok már ide is vmit, konkrét téma híjján csak néhány gondolatomat tudtam most megosztani veletek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése