2009. január 12., hétfő

NBA, LA Lakers vs Miami Heat

Ha nem is mindig rakom ki az összes meccs eredményét, azért a kedvenc csapatomra csak figyelni fogok. Ez a pedig a Miami Heat, az ezzel kapcsolatos eredményeket rendszeresen tervezem majd leirni.

Kezdjünk is akkor bele. A Heat a tegnapi este folyamán a Los Angelesben, a Staples Centerben vendégeskedett. A házigazdék vezére Kobe Bryant, ezuttal kicsit háttérbe szorult a mérközés vége felé. 19 pontal és 7 assistjával igyis eredményesen játszott, de a gyözelmet a Lakers ezúttal inkább a fiatal és - végre egészséges - Andrew Bynum-nak köszönheti. 24 pontot szerzett, és ebből a gyöztes kosár is az ő nevéhez füződik. Erre sajnos már Cook nem tudott a 3asával válaszolni igy Bynumé lett a dicsöség. Wade szokásos kirobbanó formáját hozta 27 pontal és 9 assistjával. A meccs sorossá tételéhez kellet még Beasley remek teljesítménye is aki 23 pontot szerzett. A végeredmény: Lakeres 108 - 105 Miami.

Tehát sajnos a Heat ujjab vereséget könyvelhet el, és igy nem tudták az sikert megvalositani h oda -vissza megverik a Lakers-t (hazai pályán nem olyan régen sikerült ez a bravúr).
A Lakers csapat mérlege ezzel a győzelemmel már 30-6 amivel mostmár egyedül vezetik az NBA-t, de szorosan mögöttük ott van a Cav's is akik holnap játszanak a Memphisel. Ekkor majd a Lakers az Houston-nal fogj játszani, míg a Miami a Timberwolves-al találkozik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése