2009. január 17., szombat

CAMPUS Party

A CAMPUS Party Magyarország legnagyobb egyetemi bulija. Ezt minden debreceni egyetemista aki volt már ilyen bulin tudja h tényleg így van. Tavaly nyáron még csak hallgattam a debreceni ismerősöket hog Lovarda így, Lovarda ugy, őszintén szólva lövésem sem volt arról h milyen is lehet a hely. Meséltek h nagyon nagy és jó bulik vannak ott de ilyen konkrét képet nem tudtam kialakítani. De aztán amikor a gólyatáborban vasárnap este ott volt egy buli... Hát uhhh :D ... mit is mondjak...Nem piskota egy este volt több szempontból. (egy főre jutó alkohol fogyasztás, tánc, hangulat, minden csillagos 5ös )

Az év elején aztán a szerdáink abbol álltak h összeszedtük a bandát vagy egy részét és irány a Lovarda és partyzunk. Mindig nagyon jó esték voltak. A fellépők is igen széles skálán mozogtak, de amikor csak a DJ nyomta a talp alá valót az is teljesen rendben volt szerintem. Akkor most fussunk végig, milyen bulikon is voltam a Loviban, kezdjük sorjában.

Mint ugye emlitettem a gólyatáborban voltunk először, amikor is egy remek retro buli volt amin a jó öreg pöttyös labdák repültek mindenfelé. Aki nem találta ki annak segitek, Dévényi Tibi bácsi csinált egy eszméletlen nagy bulit. (poló nélkül csajokkal a nyakunkba nyomtuk :P XD ).
Az első hét igen zsúfoltra sikeredett mivel, hétfőn egy gólyatáboros afterparty-val inditottunk amire kötelező volt elmenni :D már csak azért is mert a gólyáknak ingyenes volt a belépés. :D. Tekintélyes mennyiségű "üditő" fogyott ekkor is, remek hangulatot keltve bennünk. Bódi Guszti mint első sztárvendég annyira nem volt egetrengető meg csak a vége felé érkeztünk. Dj Szatmári az már jobb volt kicsivel, egy kiados tombolásra remek alkalmat adván.
Aztán a 3. alkalommal a szeptember 17.-ei bulin voltunk amin az Irigy Hónajmirigy volt a sztárvendég. Ez is egy igen jól sikerült este volt. Mindenki remekül érezte magát. Élvezetes és természetes nagyon vicces "performance"-t nyomtak a fiúk, igen nagy tömeget is összehozva ezzel. (nem mintha a Loviba olyan sűrűn előfordulna az h egy partyn alig vannak).


Mivel ilyen jó volt ez az este elhatároztuk hogy a következő szerdán szept. 24.-én jövünk megint. Ekkor a drága jó nép Szikora Robit és a Gidákat kapta a belépője áráért mint sztárvendéget. Kicsit kétkedve fogadtam hogy "biztos fogom én Szikora Robit élvezni? ", de aztán az este felvezetése remek volt, a zenék terén és meghozta a hangulatomat, meg aztán a hát a "gidás bácsi" előadása sem volt olyan rossz. ( föleg a gidák voltak jók :P :D ).


A "gidás" este után az volt az álláspontja több mindenkinek is hogy hát most majd a következőre nem kéne menni, de aztán meglepő módon október első estéjén is a Lovardában "kötöttünk ki" :D .Ekkor Dj Erős & Spigiboy volt az este fénypontja, itt is sikerült magunkból az utolsó cseppnyi erőnket is kitáncolni. De természetesen megérte. Ezen az este alkalmával sikerült elöszőr Debrecenben egy közös bulit összehozni (igaz csak a véletlen folytán) Lillusal. Mindig beszéltük hogy majd bulizunk együtt sokat Debrecenben de eleddig sajnos csak ezzel a közös estével büszkélkedhetek. Nem baj időnk mint a tenger :D Bepótoljuk.

Na hát aztán az Okt. 8.-ai Animal Cannibals már kicsit közelebb állt ahoz a stílushoz amiben ugy jobban otthon vagyok, tehát ez az este kötelező címen szerepelt a naptárban. Ez az este több szempontból is kimerítette a kötelező fogalomkörét, egyrészt a zene stílus miatt, másrészt a kollegina Sebi egyik kedvencéről van szó. Tehát naná hogy meg kellet jellenni és tombolni.




Ezek után következet mondhatni a legjobban várt CAMPUS Party a félévben. Ugyanis okt. 15.-én ismét Tibi Bácsit üdvözülhettük a Lovarda színpadán. Aki a gólyatáboros party után igen a szivünkhöz nőtt. Továbbá a nyár folyamán több ilyen retro jellegü buliba is "elrángattak" és meg kell mondjam egészen megszerettem. Szóval nagyon vártuk hogy megint nyomassunk egy kis "old school témát". Ez is nagyon nagy este volt és nagyon élveztük. Igaz ezek után ugymond a Lovardás bulik kicsit hanyagolva lettek általam, maximum annyiban merült ki a dolog h egyszerüen csak lángosért kisétáltam egy két bátrabb versenyzővel, megettünk, megnéztük mi folyik a Loviban ,de csakis kintről. Többnyire meg voltunk elégedve a Kikötő által nyujtott lehetőségekkel és a társaság nagyobbik része sem mindig akart jönni (többnyire senki nem akart jönni).

Így aztán az utolsó Lovis buli 2008-ban a félévzáró CAMPUS Party volt. Amin megint csak egyetemistákhoz illő modon zártunk le első szorgalmi időszakunkat. Ekkor a drága Voksán Virág volt aki keverte a muszikát. De nem feltétlen CSAK a zenéi miatt érte meg megnézni :D.


Tehát az első szorgalmi időszakban ezek a bulik voltak amiket a Lovardában töltöttünk. Mivel mostmár rendelkezésre áll rengeteg képi anyag hamarosan a Kikötős estékről is olvashattok egy terjedelmes post alkalmával.

1 megjegyzés: