2009. január 13., kedd

Este az albérletben

Hát ez a nap is véget ért. Vagyis nem soká véget fog és elkezdődik a szerda aminek felettéb nem örülök olyan szempontból, h Kalkulus 1 tárgyból vizsgáznom kell 8 tól a Matematikai intézetben. Ezzel az a legnagyobb gond , hogy a tudásom finoman szólva is szegényes, van azért olyan is amit elég jol tudok, de sajnos ez elenyésző része az anyagnak. Szóval a holnapi délelött folyamán minden bizonnyal hosszú és igen tartalom nélküli óráim lesznek, miközben ki kellene préselnem az agyamból azt amit megtanultam. (ha azt kérdezik amit tudok akkor természetesen nem lesz probléma, de lássuk be ennyire nem lehetünk naivak) 13 órára van kiirva a vizsga vége, bár csak már 13:10 percet mutatna az óra haj... . Nah de reméljük a legjobbakat, ha meg mégsem sikerülne és Fortuna sem lesz velem (mint mondjuk ugy általában) akkor még mindig lesz lehetőségem javitani, de jobb lenne már ezt is lezárni. Sajnos tovább fokozza bennem a nyugtalanságot még az is hogy az eddigi "áldozatok" arról számoltak be, hogy a vizsgáztató tanár úr ... hát nem nagyon kedves :D .
Némelyikük kivégzés jellegünek titulálta a számára elsőre sikertelenül megprobált vizsgát, hmm hát nem tudom ezek után hogyan, meg egyáltalán honnan - mivel a tudásomból most nem nagyon tudok - önbizalmat meríteni. Hát nem tudom majd lesz ahogy lesz. Elöre is elnézést kérek a most következő mondatért de megköveteli h vulgáris legyek... sokat hallani az egyetemen: az ismétlés a tudás anyja, a vizsga ismétlés... a tudás k*rva anyja. Hát nem szeretném én olyan sikeresen zárni a vizsgát h még 1szer el kelljen rá menni.

De azért lesz jó dolog is a szerdai napban. Estére már sikerült leszervezni az ismerősökkel egy kis korizást. Érdekesen állok a kérdéshez , mert mivel még sosem voltam és nem probáltam ,szóval izgatottam várom. De , a térdem nem biztos h szeretni fogja, ezért majd meglássuk h alakul de minden esetre jóó esélye van annak h remekül fogunk szórakozni.
Majd a holnap este eseményeit minden féle képpen meg fogom osztani azzal aki erre téved és kedve támad olvasgatni szal csak türelmesen ! ;)

4 megjegyzés:

  1. Szorítok neked tesó. Meg aztán korizzál is okosan, ki ne törd a szemed.

    VálaszTörlés
  2. :D Köszmáá Főődim :D majd erről meg a koriról közösen lesz post :) remélem a "szerkesztőségből" és nem a korházból kell majd megirni xD.

    VálaszTörlés
  3. Helló, és egyben fakk.

    Drukkolunk, mint a kurvaélet, Zolikám.

    Mink.
    Innen.

    VálaszTörlés
  4. Hát remélem meglesz...szidtalak mint állat....Ferike most átkozódik, neki nem lett meg...a korit meg még majd egyeztetjük...

    VálaszTörlés