2009. január 9., péntek

NBA, előzetes

Ezen mecsekből kiemelném a keleti két oriás csapatot a Cleveland és Boston összecsapasát. A Cav's jelenleg vezeti a Keleti Főcsoportot de a Boston szoro san fél meccs lemaradással mögöttük van. A meccset a "The Q" Arenában rendezik. LeBron James és a Lovagok kirobbano formában vannak, mig a Bostoni ászok most kicsit visszáb estek de még mindig az első számú esélyesek között vannak, és igen kiélezett csata várható


Továbbá, a nyugati első Lakers a Indiana-val játszik LA-ban. A Lakers mostkiderül hogy helyre tudta-e állitani megtépázott önbizalmát miután a New Orleans vetett véget otthoni veretlenségének. A Lakers-nek elvileg sima behuzandó meccs lesz ez az otthoni, de az ilyenek szoktak sok borsot törni az emberek orra alá ha nagyon elbizzák magukat. De ismerve a Kobe Bryant vezette alakulat mentalitását nem fogják hagyni h "showtime lakers"-ön felnött közönség 2 vereséget kapjon a pénzéért zsinorban. Na meg a bizonyitási vágy;)



A személyes kedvenc, Miami Sacramentoba látogat a Kings vendége ként kell Dwyane Wade-nek és a Heat-nek jol szerepelni. A Heat jelenleg a Keleti főcsoport 6. on helyén áll . Wade maga remek formában játszik, de sajnos egyedül nem tudja sokáig cipelni a Heat-et. A góllövő listát jelenleg közel 29 pontos meccsenkénti átlaggal vezető Wade az idei évben végre a régi formáját mutatja. Az MVP cimért tarto versengésben is csak azért nem sorolhato az első számu esélyesek közé mert a csapat teljesitménye közel sem teszi ezt lehetövé, és ugye lássuk be, Lebron és a Cav's úthenger modjára gázol át most keleten. De azért a jó öreg "Flash" mindent megtesz hogy ott legyen a legjobbak között.


A Denver Nuggets és a Detroit Pistons összecsapás is érdekesnek igérkezik. Az Iverson-Billups trade óta a Denver szárnyal mig a Detroit mélyrepülésben van. Billups ujra magára talált és MVP kaliberű önmagát mutatja és remekül irányitja a csapatot és szolgálja ki a csapat egyik nagy dobogépét Carmelo Anthonyt. Iverson miota az "autok városába" került nem sok pozitivat tud felmutatni ahogy a csapat sem. Hol van már a régi szép Detriot amikor még ők uralták keletet, most a playoff helyek alsobb részein tanyáznak a Miamival és New Jersey-vel.

És a "match-upok" végére egy klasszikusnak mondhato párharc a Phoenix Suns és Dallas Maverics maradt. A Dallas viszonylag stabilan áll a Nyugati konferencia 5. helyén és ezzel a jelenlegi helyzetben hozzák azt ami elvárható. Számomra azonban a Suns alulteljesit, csak az utolsó playoff helyet jelentő 8. helyen szerénykednek. Nash nem találja régi 2szeres MVP formáját Shaq pedig már hijján van a "Diesel"-nek.De ennek ellenére érdekes és jo mecsc van kilátásban. Reméljünk Richardson érkezése jotékonyan hat majd a Sunsra.

További meccsek ezen a napon:

Időpont
Vendég


Hazai
Fri, Jan 09 Atlanta

Orlando
Fri, Jan 09 Charlotte

Philadelphia
Fri, Jan 09 Memphis

Toronto
Fri, Jan 09 Boston

Cleveland
Fri, Jan 09 L.A. Clippers

New Orleans
Fri, Jan 09 Houston

Oklahoma City
Fri, Jan 09 Washington

Chicago
Fri, Jan 09 New Jersey

Milwaukee
Fri, Jan 09 Detroit

Denver
Fri, Jan 09 Miami

Sacramento
Fri, Jan 09 Indiana

L.A. Lakers
Fri, Jan 09 Dallas

Phoenix

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése