2009. január 11., vasárnap

Későőő este

Az egyetemi élettel nem csak az ugymond megszokott iskolai szabályok borultak fel hanem például a megszokott napirend is. Vegyük a mostani konkrát példát, jelenleg éppen 23:56 van ami a mostani időkben még koránnak számit. Régebben a megszokott dolog az volt, h egy viszonylag normális időben menni aludni és majd reggel, vmi isteni erőfeszités árán felkelni lehetőleg időben - és persze az ébresztő telefon, óra stb. totál károsra verése nélkül- és elkészülni és elindulni a suliba. Ezzel volt a napokban egy megszokot beidegződése az embernek ,mely szerint hazaesel 15 körül és akkor egy kis táskába elpakolás meg esetleg ha vmi komolyabb doga vagy vmi, belenézel a füzetbe ilyesmik :D. Hát ez mára már nagyon nem igy van. Egyetem, jómod :D végre lehet aludni , mert vannak olyan rendes csoporttársak akik ugyis felkelnek és bemennek a reggeli elődadásokra, szóval tőlük mindig van jegyzet. Érdemes az ilyen emberek nevét gyorsan megjegyezni, mert nagyon hasznosak :D főleg amikor rájön az ember ,hogy esetleg nincs meg vmeik előadás jegyzete. Mert am, nem hülyeségek ezek az előadások, OLYAN SZEMPONTból, hogy ami ott elhangzik többnyire az kerül számom kérésre. De ugye ki szereti több mint másfél órát tespedni a padban és az előadot hallgatni és esetlegesen figyelni vagy ilyesmi. Na ugye h nem sokan. De azért az első héten érdemes bemenni csak annyira, hogy felmérje az ember a terepet hogy nah mi is itt a szitu. Ezután ha ez megvan jöhet az h aludhatsz akár 11 ig :D és este fenn lehetsz 2ig is akár(vagy tovább). Kicsit elcsuszik igy az egész de meg lehet szokni :D nem olyan rossz mindig rendesen aludni és csak ugy akkor felkellni amikor a szemed kipattan nem pedig mindig a telefonra vagy egyébre fellkelni. Meg persze a napi rendszeres tanulás még annyira sem kerül szóba mint a középiskola esetén. Ha már csak a tanulás szót kiejted a szorgalmi időszakban (kivéve ha ZH-ra készülsz, de még akkor is néha) kis hijján meglincselnek, de ha mást nem biztosan itatnak veled vmit, hogy te nem vagy még ELÉGGÉ berugva :D.

De persze azért ha eljön a ZH-s időszak akkor az aláirás megszerzése érdekében, vagy megajánlott jegyért hogy késeőbb nem kelljen vizsgázni - és ezzel rengeteg plusz és felesleges stresztől és munkától kiméld meg magad - és ezzel is könnyitve a vizsgaidő"suck"-ot. Ahogy Zsolti mondta valameik nap: "Rájöttem hogy a szorgalmi időszak arra van h az idegrendszer regenerálodjon! ". Érdekes meglátás de látok benne valoságot :D. Mondjuk inkább mindenki degenerálodik ekkor amennyit csak lehet.

Nah ennyi volt mára, ujjab kis betekintés az általam látott és vélt dolgokba az egyetemi élettel kapcsolatban, majd amikor megint eszembe jut vmi ilyen akkor megirom és lehet rajta majd sirni, nevetni, vagy akár mind2őt :D

9 megjegyzés:

  1. Három dolgot mondanék.

    1. Látom, hogy jó későn fekszel, ez a post is 23:55-kor született.

    2. Szoktad-e átolvasni, amit írsz, miután elkészült?

    3. A "Hogy tetszik" szavazásban elég gáz, hogy többnyire negatív válaszok vannak csak... Ha csak pozitív válaszokat tennél bele, jobb lenne a napod. :-)

    VálaszTörlés
  2. igen későn fekszem rossz szokás :D .
    Hááát átszoktam és igyekszem átolvasni de mivel én irtam ezért valószinüleg sok hiba fölött átsiklom, majd sztem állandóra kell nekem is találni vkit aki átfurtja nekem h mi nem jó mert a helyesirásom semmit sem változott ..sőt csak romlott az amugyis gyalázatos szintről xD

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Először is gratulálok a blogodhoz! Nagyon jó lett, rendszeres olvasója leszek, ha nem bánod! :-) Hasonlít a stílusa (színei, elrendezése) a régi K12C bloghoz! :-)

    De ennek ellenére félve teszem fel a kérdést: minek jársz Te nappali tagozatos egyetemi képzésre, ha be sem jársz az órákra? Miért nem levelezőre jársz akkor? :-) Így felesleges időpocséklás, hogy ott vagy! :-)

    VálaszTörlés
  4. Hozzátenném halkan, hogy nálam Misty az elírások javítója. A helyesírásod engem is nagyon meglepett, nem így emlékeztem.

    1. Kevesebb sör! :)
    2. Részegen ne posztolj!
    3. Forgatni: http://mek.oszk.hu/01500/01547/index.phtml

    VálaszTörlés
  5. És tényleg nem kötözködés, de az "Általam látogatott blogok" alatt weboldalam "thozoo naploja"-ként szerepel. A helyes cím: "Thozoo naplója". Bár a világért nem kötnék bele semmibe, eztazémánmégis. :)

    Egyébként folyamatosan olvaslak, úgyhogy hajrá!

    VálaszTörlés
  6. Csak a 8tól kezdődőekre nem megyek :D a többire bejárok ;) :) csak a korán kelés nem megy.. de mivel olyan volt az orarenden h többnyire scak 10 után volt orám ez nem jelentett gondot :)

    VálaszTörlés
  7. Mostanában tiltás van vizsga időszak az "tiszta" időszak :D ... A erősen pityokás állapotban történő postolást nem is nagyon akarom véletlenül se megtenni mert abból jo nm sülhet ki :D
    A helyesírásom meg többynire a lustaság és a figyelmetlenségnek egy erős egyvelege :D meg kicsit "angolosan" irok, ékezetek nélkül néha.
    Azért a magyar órának ha más nem ez a haszna megvolt h vmennyire kordában tartotta az ember "magyaros" irását...(a kért változtatás orvosolva és elnézést érte :$ )

    VálaszTörlés
  8. Jajj, azok a magyar órák.... ×D

    VálaszTörlés
  9. Elegem van E L E G E M V A N XD igaz bunkó C-sek ?

    VálaszTörlés