2009. április 9., csütörtök

Mybrute

Mostanában vettem észre h egy számomra elsőre tök baromságnak tünő dolog kezdte megfertőzni az iwiw üzenőfalát. Elöszőr csak egy két ember rakosgatta ki a linket aztán egyre többen. Eleinte nem is foglalkoztam vele mondom ez is az a fajta link amire én nem vagyok kiváncsi mert vmi tök értelmetlen baromság. Aztán egyszer csak rászántam magam arra h megnézzem mi is ez. Hát láss csodát ilyen hogy fogalmazzam semmitsemkell csinálnod rpg :D ... Van egy ilyen ősember szerü lényed (ami olyan mintha a flinstone család gyekeit szedted volna ki is szinezted volna be tetszés szerint) amivel harcolni kell a többiek ellen. Ha nyersz kapsz tapasztalati pontokat.. ha veszites akkor is csak akkor kevesebbet. Több féle karaktert közül választhatod ki magadnak azt ameik szimpatikus aztán meg a megfelelő szinösszeállítású jelmez , egy név és mehet is a csata. 3 fő képessége van a "brute"-odnak. Erő, Ügyesség, és Gyorsaság. Ezek az értékek minden karakter esetében más más egységről indulnak. Szint lépések esetén ezekhez kapunk plusszokat, továbbá extra képességet, életerő pontot , és vmien speckó fegyert. Amikor sikerült nagy nehezen kiválasztanod a megfelelő nevet (nekem pl a 8. variáció müködött) akkor mehet a fight. Első alkalommal, egyfajta bevezetés képpen 6 harcra nyilik lehetőségünk h ezzel is remekül megalapozzuk a karakterünk bemelegedését :D. Ezután majd már csak napi 3 alkalommal verhetjük agyon a többieket. A harc teljesen automata, semmit nem tudunk benne befolyásolni only wathing van csak, az egész egy flash cuccban van szépen és dizájnosan megoldva. Miután megvan a karaktered, lesz neki egy külön cellája (ami egy külön url címet is takar) és ha ezt a linket terjesztjük a weben, és az ujjak a mi linkünkről regelnek be az oldalra, akkor a tanítványainká válnak. Ez nagyon hasznos dolog , minden 1es uj tanitvány után 1 + xp pont, és továbbá ha a tanitványok szintet lépnek akkor is kapunk megint 1 bonusz xp-t. Érdemes tehát minél több tanitványt összegyüjteni h hozzák nekünk az xp-t és ezáltal had lépjünk szépen szinteket.
A én brute-om jelenleg a 4. szinten van. 6 győzelemmel büszkélkedhet, van 9 tanitványa és 2 fegyvere is már.
Íme szerény személye:
Mivel Én nem más linkjéről regelben be , hanem a főoldalról (www.mybrute.com) nekem nincs mesterem :D. Mint szabaduszó járom az "arénát". Igen sok ismerösnek van hasonló kis brute-ja és amennyire elsőre tök értelmetlennek látszik az egész annyira jópofa lesz a végére. Aki ráérez a harc ízére nem fogja tudni abbahagyni :D Ajánlóm mindenkinek :D Napi 5 percet igényel összesen kb addig tart azt a napi 3 küzdelmet lezavarni. Azonban minden nap vannak versenyek az arénában ahova be lehet nevezni és egyenes kieséses rendszerben haladni a döntő felé. Az első alkalommal ahogy neveztem sajnos az első csatámat már elbuktam igaz h csak hajszál híjján , de elbuktam (sajnos hiába vagyok erős , igen kevés az életerőm és hamar lecsapkodják)
A végére pedig a link ahol lehet regelni és a tanitványommá válni :) http://lipcsei.mybrute.com/

15 megjegyzés:

  1. jólett! de valaki hivjon ki !:D http://rambokex.mybrute.com

    VálaszTörlés
  2. Kihivlak ha megmondod ki vagy ?! XD

    VálaszTörlés
  3. http://mad-pig.mybrute.com

    VálaszTörlés
  4. lehet engem si kihivni ám:http://mad-pig.mybrute.com

    VálaszTörlés
  5. en vagyok a legerosebb csabex85.mybrute.com

    VálaszTörlés
  6. http://laccy20.mybrute.com/

    elég gyenge de aránylag okés...
    ha valami spéci armort vagy farkast kapnék jó lesz:)
    regelhettek magatok alá is, egyszer kell elkapni jó pontelosztást...
    a dobócsillag, farkas, kés, armor tűnik nagy előnynek nekem eddig

    VálaszTörlés
  7. http://andr3w88.mybrute.com

    VálaszTörlés
  8. Aki pupilt akar gyártani és fix ipvel rendelkezik nemjön össze ...
    kár szenvedni... megoldás: firevire@hotmail.com rádgerjeszti a progiját és máris lessz 100 pupillod amit szabadon fejleszthetsz.
    Amióta ő fejleszti az én bruteom elég ütős lett, és még csak most jön a java... :)
    Próbáljátok ki, megbízható a srác, nemkell szenvedned, remélem a kövi tournamenten ott hagyom a padawan jelzőt.

    VálaszTörlés
  9. és ezt a firevire@hotmail.com -ot h kell használni? e.mailt küldesz neki és kapod a Pupilokat???lécci wki magyarázza le...elöre is kössz

    VálaszTörlés
  10. itt az én bruteom...jol fel wan szerelwe de kéne még fejleszteni

    http://dinooo121994.mybrute.com

    VálaszTörlés
  11. http://czucz83.mybrute.com/

    VálaszTörlés
  12. http://kryys19.mybrute.com/ ha medvét szeretnél (Y)

    VálaszTörlés
  13. http://wintermadness.mybrute.com/

    VálaszTörlés
  14. Mostmár akár az uj blogon is kommentelhettek illetve reklámozhattok ;) köszi :) ---> http://lipzol.wordpress.com/

    VálaszTörlés
  15. Udv mindenkinek!

    Egy klan erdelyiek szamara (nemcsak):
    http://mybrute.com/team/182758

    jelentkezzetek pupilnak is:
    http://p30rbn.mybrute.com

    Nem banjatok meg, higyjetek el!
    Elore is koszi,
    Petya

    VálaszTörlés