2009. április 7., kedd

Kis "szabadság"

Nah hát most a megszokottnak mondható módtól eltérően nem angol hanem magyar a bejegyzés címe. Az idézőjel pedig azt a fajta kis cinizmust takarja a részemről, hogy elvileg ez a szűk másfél hét lenne a tavaszi szünetünk ami ugyebár - mint minden szünet - arra volna hivatott h az ember kipihenje magát, kicsit átadja magát azoknak a dolgoknak amiktet szivesen csinál ha nincs semmi fontos elintéznivalója. Ehelyett mivan ? Készülni kell a valség zh-ra, meg kellene csinálni egy rakat progbeadanndó és abból is zh lesz, ugy h nem is volt gyakorlati óra tartva, szal nem is vettük át az anyagot, aztán ezek után még mindig ott van az oprendszer is amiből lényegében senkinek nincsenek meg a kérdések amit Mardeell tett fel nekünk orákról órákra. Szal tanulás szempontjából igen érdekes ez a szünet, nagyon nem szeretem az ilyet amikor ugye pihenni kellene mert azért az sem árt néha, de közbe meg kapsz annyi tanulni valót h igen belelilul a fejed.
A tavaszi jó idő kapcsán meg ugye ki az a barom aki nem azt választja h kimegy a pályára a haverokkal kosarazni, focizni, vagy éppen csak elmegy sétálni és élvezi ezt a remek időt. Sokkal kellemesebb időtöltés ez minthogy rohadsz a szobába a füzet felett és probálod magadba erőltetni azt a sok hülye képletet, vagy programkódot (ha nem matekból kell éppen egy rakat képletet, tétel vagy szabály tanulni akkor biztosan h vmi rohadt C kódot kell tanulni , szép szak is ez a PTI... ).
Annak tudok legalább örülni h ilyenkor délelött amikor 11 körül felkelek akkor már az egész ház üres és csöndes, és nem zavar senki csak én megyek a szomszéd idegeire azzal h hangosan üvölt a zene (sajnálom :\ de engem ez megnyugtat). Azért persze annak is megvan a hátránya h senki sincs itthon, mert igy lusta mocskos egyetemistának magának kell kaját csinálni, de hát mivel a túlélésről van szó - és azért az itthoni készletek igen csak bövebbek mint mondjuk az albérletben - nem annyira gond. Meg amit még annyira szeret az itthoni létben h a szobámban lehetek, ez az egyik nagyon fontos dolog, ami miatt hazajövök (meg persze a friss kaja :D ) mert itt fent a kis tetőtéri rezidenciámban olyan jóól elvagyok, itt nem piszkál senki (mert lsuták feljönnni a 2. emeletre , a zene miatt ha kiabálnak nem hallom :D a telót meg nem muszály felvennni :D ) meg ugye megint csak a jó idő kapcsán végre megint megadatik az h kifeküdjek az erkélyemre és bámuljam este az eget miközben szól a zene, jót tesz néha az ilyen is.
Nah de most akkor menjünk valségezni, aztán teszek egy kis látogatást debrecenbe is mert valakinek hiányzom (meglepő módon) és elsétálgatjuk a délutánt ....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése