2009. február 14., szombat

NBA All Star Weekend

Mostanában sajnos nem sok jóval kecsegtettem el azon olvasóimat akiket érdekel a NBA-s része a blogomnak (úgy beszélek most erről mint ha olyan sokan lennének XD sztem egy kezemen meg tudnám őket számolni :D na mind1). Szóval, elérkeztünk az NBA szezon felét jelentő All Star Hétévégéhez. Ezen a hétvégén minden a szórakoztatásnak van alárendelve, a 7vége folyamán több olyan esemény is megrendezésre kerül amely igen látványosnak igérkezik pl a Sprite Slam Dunk Contest (zsákoló verseny). De persze, mint mindig most is a legnagyobb érdeklődés a vasárnapi Kelet - Nyugat All Star meccset övezi. Az idei szavazás Dwight Howard nyerte LeBron James-t megelőzve. Howard a tavalyi zsákoló versenyen nyujtott alakítása után nem kis népszerüségnek örvend :D Az NBA Superman-je és nem csak azon zsákolása miatt :D ( kicsit sincs ám kigyúrva :D )
Az eddig lezajlott események közül mindenképpen ki kell emelni a Rookie - Sophomores meccset (ujjoncok vs másodévesek) ahol a fiatal Kevin Durant rekordot jelentő 46 pontot szerzett. A meccset 7. alkalommal zsinórban a másodévesek nyerték 122 - 116 -ra.
A hátra lévő események programja az alábbi képpen néz ki:
( az adatok az NBA.com -ról másolva azért angol)

*
Saturday – February 14th

NBA D-League All-Star Game

4 p.m.
Jam Session

NBA All-Star Saturday Night

8 p.m.
Haier Shooting Stars
Playstation Skills Challenge
Foot Locker Three-Point Shootout
Sprite Slam Dunk
U.S. Airways Center

Sunday – February 15th

58th NBA All-Star Game

8 p.m.
U.S. Airways Center
*

Idén ez az egész show-t Phoenixben rendezik meg. Minden évben hatalmas tömeget vonz ez az esemény főleg a kosárlabda rajongókat. Ugyanakkor a játékosoknak is egy kis pihenést ad, így a szezon felénél. Persze csak azoknak akik nem vesznek részt valamelyik eseményen. Mert egyébként azért csak kell kicsit készülni is. Pl az elöbb kiemelt Howard blogján olvastam h egyaránt eddz a all-star meccsre és a zsákoló versenyre is külön készül.
Mivel sajnos nem lesz lehetőségem élőben megnézni szinte egyik eseményt sem ezért majd csak utólag a torrent segitségével veszem majd birtokomba a nekem igen fontos felvételeket. Mert az albérletben egyrészt se tv... se pedig a meccset közvetitő sport csatorna sem elérhető. De hát mégis csak infósok vagyunk megoldjuk ;)

A végére pedig pár igen látványos kis videót hoztam:











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése