2009. március 21., szombat

Back on track...

Nah hát hajaj ... úúú de régen volt már amikor utoljára jelet adtam magamról a kis blogomon. Hát az igazság h egyszerüen nem volt hangulatom és kedvelem mondatokba foglalni az eseményeket, pedig hát igazán lett volna mit. Mit azt már megszokhatta az aki olvassa/olvasta az eddigi bejegyzéseket, hogy velünk itt debrecenben mindig történik vmi. Akár ilyen, akár olyan. Az esték ugye igen mozgalmasak, néha jó néha rossz értelemben. Abban a nagyjából 3 hétben ami eltelt igencsak vegyes kép. Volt pár nagyon jo este és pár nagyon nem jó este is. Mivel a fele már "elég régen" történt nem is akarom , és nem nagyon tudnám őket hüen visszaadni mert egyszerüen nem emlékszem már minden apro kis részletre (nem kell rosszra gondolni ez nem az elfogyasztott halálos menniységű alkohol miatt van :D ) és így nem tudnám megfelelően élvezhető modon visszaadni, ferditeni meg nem akarok ;) . Szóval mostantól megint probálunk majd szépen irogatni , 2-3 naponként, mivel ugye elkezdődött a ZH-k első hulláma, mostmár a heti 4-5 bulit le kellet csökkenteni drasztikusan. Tanulván az elöző vizsgaidősuck szenvedéseiből most sokkal hamarabb elkezdem a tanulást és folyamatosan haladok az anyagban h kevésbé legyen megterhelő, talán kicsit eredményesebb is legyen. Egy csodálatos prog1 ZH-n már túl is vagyunk ami mit ne mondjak egy rakás sz** volt. Az egész arra ment ki h minél csavarosabb szivatosabb kódrészletek meg minden egyéb dolgot belerakjanak és aztán röhögjenek ahogy csikorognak a fogaskereket miközben probáljunk kitalálni , kiokoskodni mégis mi lehet a helyes válasz. Hát nem tudom nekem mi sült ki belöle... várom az eredményt. Jövőhétre előrere láthatólag egy könnyebb menet van kiirva, egy adatszerkezet ZH.. egy fokkal barátibb...hangsuly az egy fokkal-on. Aztán a szerdai nap több szempontból is jót igér :) egyrész drága jó barátom Tibi szülinapja lesz, és ugyebár azt nagyon meg kell ünnepelni, meg a délutánra már egy-két egyéb jó program is be van iktatva remélem nagyjából ugy alakul majd ahogy elterveztem.
Az elmult hetekben mivel felvettem a kosarat mint tesit, megint csak ujra hodolhatok a kedvenc játékomnak minden csütörtökön, és pénteken is mert a haverokkal vissza járunk a régi gimikbe edzésre segiteni az ottani kis csapat edzését :) :) . Nagyon jól esik ujra ilyen inteziven mozogni, most perpill ez tesz a legjobban boldoggá.
Remélm mostmár h ez a néha néha kisüt a nap és olyan kellemes idő van egyre többet fog majd az időjárásban szerepet játszani, elegem van már a szürke hideg esős időből legyen tavasz és süssön a nap :) legyen jó idő.
Nah hát akkor most igy hirtelen ennyit , lehet ha még ma elkap az ihlet irok vmit , hanem akkor majd csak köv hét eseményeiből lesz majd összefoglaló a vmeik nap folyamán ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése